Ιατρικός Σύλλογος Πάτρας: Αυτοδυναμία για την Άννα Μαστοράκου

Αυτοδυναμία της παράταξης της νυν προέδρου Άννας Μαστοράκου δείχνουν τα αποτελέσματα του Ιατρικού Συλλόγου της Πάτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr η παράταξή της εξασφαλίζει τις 7 από τις 13 έδρες του Διοικητικού Συμβουλίου.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Ψήφισαν 1077, έγκυρα 1044, ακυρα 26, λευκα 7.
ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» (ΙΑΣΥ) 572 (Άννα Μαστοράκου) 7 έδρες .
«ΕΝΙΑΙΑ ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» (ΕΜΙΣ) 120 (Αδαμαντία Γιαμαρέλου) 2 έδρες.
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΙΑΤΡΩΝ (ΔΗΠΙ) 106 (Απόστολος Σωτηρούδης) 1 έδρα.
«ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΙΑΤΡΩΝ» (ΕΣΙ) 101 (Πλούταρχο Τζαβάρα) 1 έδρα.
«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑΤΡΩΝ» (ΔΗΠΑΚ) 91 (Θεόδωρος Τουλγαρίδης) 1 έδρα.
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΙΑΤΡΩΝ (ΑΚΙ) 54 (Κατερίνα Γατοπούλου) 1 έδρα.

Μιλώντας στο thebest.gr μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων η κυρία Μαστοράκου δήλωσε τα εξής:
«Να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που συνετέλεσαν στην επιτυχία και είναι πολλοί. Η συνεργασία, η ενότητα και το γεγονός ότι το προηγούμενο Δ.Σ ήταν κοντά στον γιατρό, αυτό αποτιμήθηκε θετικά. Είναι μια νίκη της ιατρικής κοινότητας αυτή και εγώ πραγματικά θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ».
19:30 Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr στις κάλπες προσήλθαν 1.080 γιατροί. Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη η καταμέτρηση των ψήφων.
19:15 Αυτή την ώρα κλείνουν οι κάλπες του Ιατρικού Συλλόγου της Πάτρας καθώς δόθηκε μια μικρή, περίπου μισάωρη παράταση, λόγω της μεγάλης προσέλευση κόσμου.


Μεγάλη είναι η συμμετοχή γιατρών στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών ‘όπως αποτυπώνεται και στις φωτογραφίες του thebest.gr. Όπως έχουμε γράψει δικαίωμα ψήφου έχουν 1.497 . Μέχρι τη 1.30 το μεσημέρι είχαν ψηφίσει πάνω από 550 και όπως ανέφεραν από τον Ιατρικό Σύλλογο, δεν θυμούνται τέτοια μεγάλη συμμετοχή τα τελευταία χρόνια.
Οι κάλπες είναι προγραμματισμένο να κλείσουν στις 06.45 το απόγευμα και αν χρειαστεί θα δοθεί παράταση.

Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα Κυριακή 14 Οκτωβρίου οι γιατροί της Πάτρας για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών , αντιπροσώπων και άλλων οργάνων. Συνολικά από τα 1.950 μέλη οικονομικά τακτοποιημένοι με δικαίωμα ψήφου κατ΄επέκταση είναι οι 1.497. Την ψήφο των γιατρών διεκδικούν έξι συνδυασμοί. Η εκλογική διαδικασία θα διεξαχθεί στα γραφεία του Συλλόγου, στην οδό Βότση 42. Oι κάλπες άνοιξαν στις 7.32 το πρωί και κλείνουν στις 6.49 το απόγευμα. Μέχρι στιγμής οι εκλογές διεξάγονται ομαλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ανώνυμα σχόλια με προσωπικές επιθέσεις ή ύβρεις δεν θα αναρτώνται για λόγους δεοντολογίας και νομοθεσίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ