ΚΥΠΡΟΣ: Πρόεδρος ΠΙΣ για αμοιβές: Ψέμα τα περί απόκρυψης στοιχείων

Λάβρος κατά όσων διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα σε σχέση με τις αμοιβές των ιδιωτικών γιατρών που θα ενταχθούν στο ΓΕΣΥ, εμφανίστηκε ο Πρόεδρος του παγκύπριου ιατρικού συλλόγου Πέτρος Αγαθαγγέλου.
Μιλώντας στην εκπομπή Πρωινή Συχνότητα στον ACTIVE, ο Πρόεδρος του ΠΙΣ χαρακτήρισε ψέμα τα περί απόκρυψης στοιχείων  αναφορικά με  τις αμοιβές των ειδικών γιατρών που θα συμμετέχουν στο ΓΕΣΥ και κατηγόρησε τον ΟΑΥ για επικοινωνιακή πολιτική.
Σημείωσε ότι ο ΠΙΣ, μόλις πριν από δύο μήνες έλαβε κάποια πρακτικά παραδείγματα για τις  αμοιβές των ειδικών γιατρών. Αυτή τη στιγμή είπε, πραγματοποιούνται τοπικές συνελεύσεις προς ενημέρωση των γιατρών όλων των ειδικοτήτων.
Μάλιστα έκανε λόγο για ανήθικες επιθέσεις και διαστρεβλωμένες θέσεις επειδή όπως είπε, αποκαλύπτουμε κάποιες αντιφάσεις, ελλείψεις και προχειρότητες.
«Εμείς θέλουμε να μας αναλύσουν όλες τις πτυχές. Ηλεκτρονικός φάκελος ασθενών δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει αρμόδια αρχή ηλεκτρονικής υγείας».
Εξέφρασε απορία για τα δημοσιεύματα και διερωτήθηκε πώς μπορεί κάποιος να τολμά και να έχει και το θράσος να παραπληροφορεί  την κοινή γνώμη.
Εξέφρασε λύπη και για τις τοποθετήσεις του τέως υπουργού υγείας Γιώργου Παμπορίδη, ο οποίος μέσω twitter, έκανε λόγο για κακομαθημένους  φοροφυγάδες που βρίσκουν πλάτες και στερούν την υγεία από τον κόσμο για να πλουτίζουν οι ίδιοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ανώνυμα σχόλια με προσωπικές επιθέσεις ή ύβρεις δεν θα αναρτώνται για λόγους δεοντολογίας και νομοθεσίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ